Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, lekko ją obgotować( przez kilka minut). Po odsączeniu i przestudzeniu przełożyć do salaterki dodać pokrojone w plasterki ogórki, pokrojonego w kostkę pomidora, posiekany ser. Całość polać śmietaną, oprószyć solą, pieprzem i skropić delikatnie sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też taką robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !