Sposób przygotowania

Ziemniaki zetrzeć na tartce tak jak na placki, tylko musimy odcedzić sok, wędzonkę , albo boczek kroimy w kosteczkę , częściowo stopić . Grzybki takie jak kurki albo inne dobrze oczyścić , też pokroić i usmażyć , a po usmażeniu połączyć z ziemniakami , posypując kaszą . Teraz możemy doprawić do smaku. Nakładamy do foremek , które wcześniej nasmarowaliśmy tłuszczem pieczemy .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    wydaje mi się, że wyjdą smaczne placki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !