Sposób przygotowania

Filety z soli podzielić na porcje, natrzeć posiekanym estragonem i bazylią, pozostawić na 1 godzinę. Następnie oprószyć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i zrumienić na rozgrzanej oliwie. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle, dodać koncentrat pomidorowy, wlać 1/2 szklanki wody i chwilę gotować. Włożyć usmażoną rybę i chwilkę poddusić. Sos przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Podawać z ryżem lub makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobre i zdrowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !