Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz z ryby do pizzy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 100 g
cebula 50 g
marchew 50 g
koncentrat pomidorowy 30 g
tłuszcz 10 g
sól
pieprz
inne przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: farsz z ryby do pizzy

cebulę pokroić w plastry i przysmazyć na tłuszczu. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać do cebuli i udusić. Rybę oczyścić z ości, dodać do cebuli, dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy, podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojr63 13.05.2012 18:59
bardzo ciekawy przepis
matii6 12.05.2011 21:21
ciekawe jak to smakuje
alaaa 14.02.2011 17:19
nie zły pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak