Sposób przygotowania

Pokrojoną cebulę ugotować w bulionie do miękkości, zmiksować. Mąkę wymieszać z odrobiną wody, połączyć z sosem, zagotować . Dodać oliwę i śmietankę, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać do ryb lub baraniny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny sosik
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taki sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przydatny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy dodatek do dań, podoba mi się pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !