Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

francuska sałatka rybna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 20 dag
pomidor 2 sztuki
jajko ugotowane na twardo 2
majonez ¾ szklanki
Kwas cytrynowy Prymat
sałata 3 liście
posiekana zielenina
ryba (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: francuska sałatka rybna

Ugotować ryż, osączyć, wystudzić, połączyć z oczyszczoną i rozdrobnioną rybą i majonezem. Półmisek wyłożyć liśćmi sałaty, skropionymi kwaskiem, ułożyć kopułkę z sałatki, posypać posiekaną zieleniną i przybrać krążkami jajek na twardo oraz cząstkami pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak