Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa czekoladowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 1/2 kostki
cukier puder 1 szklanka
woda 3 łyżki
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa czekoladowa

Wszystkie składniki zagotować i lekko ostudzić. Polewa świetnie nadaje się do ciast i ciasteczek oraz innych deserów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 08.01.2013 20:20
uwielbiam ciacha z taką polewą
AURELKA 18.11.2012 14:49
oj przyda się
Motorek 27.04.2012 09:36
przyda się
artur7 31.03.2012 15:27
super
Margo1 02.03.2011 08:06
nawet fajny przepis
IKrakowianka 19.02.2011 12:08
Idealna polewa na ciasta
ben-ka 17.02.2011 13:04
Mam inny sprawdzony przepis ale warto poznać i Twój.
ElizaT 16.02.2011 23:13
i ja robię podobną
magical66 15.02.2011 19:38
super przepis
RenataZ-et 04.02.2011 20:33
Super, ja dodaje jeszcze troszkę alkoholu ;)
Iwusia 31.01.2011 23:36
robię podobnie więc wiem że dobra :)
Ewelina45 31.01.2011 09:49
uwielbiam
krzyniu1984 31.01.2011 06:08
podstawowa, dobra polewa!
m1monika 30.01.2011 17:56
smaczna
gacopierz23 29.01.2011 19:34
dobra
mirosława4 28.01.2011 18:34
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak