Sposób przygotowania

Pory kroimy na cienkie krążki. W garnku rozpuszczamy masło, wrzucamy pokrojone pory i podsmażamy kilka minut, aż zmiękną. Całość zalewamy wodą i czekamy, aż zacznie sie gotować. Do gotującej się zupy wrzucamy rozdrobniony serek topiony i mieszamy aż do całkowitego rozpuszczenia. Miksujemy blenderem lub rozgniatamy, uzyskując gęsty krem. Przyprawiamy solą i pieprzem. podajemy z grzankami

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !