Sposób przygotowania

Jabłka obciany ja 1/5 wysokości od strony ogobka. Środek wydrążamy, tak aby usunąć wszystkie pestki, ale nie przebić ścianki. Środek smarujemy miodem i napełniamy rodzynkami. Przykrywamy odciętą częścią i pieczemy w piekarniku przez ok. 30 min, w temperaturze ok.180 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie jabłuszka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jeszcze lekko posypac cynamonem -pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przypomniały mi się babcine jabłuszka
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Uwielbiam takie jabłuszka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !