Sposób przygotowania

Bulion mieszamy z koncentratem pomidorowym, dodajemy bazylię, sól i pieprz. Pieczarki podsmażamy, dodajemy sos i mieszamy do odparowania nadmiaru wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi byc dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciekawy pmysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe - muszę spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacyjny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    lubię takie pieczarki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !