Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić z cukrem, dodać kakao oraz wodę i zagotować. Odlać pół szklanki masy, a pozostałą oziębić i przełożyć do miski, wsypać przesianą mąkę zmieszaną z proszkiem, dodać żółtka oraz bakalie. Wszystkie składniki połączyć, dodać pianę ubitą z białek i ostrożnie wymieszać. Piec w dobrze nagrzanym piekarniku około 45 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    murzynek- ciasto z mojego dziecinstwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super ciasto i na dłużej może być

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !