Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Szynkę i boczek drobno posiekać, utrzeć z żółtkami dodając oliwę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Farszem napełnić połówki białek, posypać szczypiorkiem. Podawać ułożone na majonezie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    SUPER!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna kolacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniały pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne i pięknie się prezentują na półmisku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !