Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane pastą szynkową

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka gotowana 15 dag
oliwa 3 lyzki
majonez 1/2 szkl
pieprz do smaku
szczypiorek siekany 1 łyzka
sól do smaku
boczek wędzony 5 gotowany
jajko ugotowane na twardo 8 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane pastą szynkową

Jajka obrać ze skorupek, przekroić wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka. Szynkę i boczek drobno posiekać, utrzeć z żółtkami dodając oliwę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Farszem napełnić połówki białek, posypać szczypiorkiem. Podawać ułożone na majonezie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 08.10.2012 14:07
smaczne i pięknie się prezentują na półmisku
Iwusia 03.05.2012 22:36
wspaniały pomysł :)
Monika193
Monika193 18.10.2011 17:29
pyszna kolacja
RenataZ-et 23.09.2011 17:28
świetny pomysł
kochanyptysiu 08.02.2011 12:43
SUPER!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak