Sposób przygotowania

Każdą galaretkę w osobnym naczyniu rozpuścić w połowie wody przewidzianej na opakowaniu.Przygotowaną żelatynę dodać do gorącego mleka.Zagotować,następnie dodać cukier puder i ostudzić.połączyć mleko ze śmietaną,odstawić w chłodne miejsce.Galaretki pokroić w duże kostki.Formę keksową lekko posmarować masłem lub margaryną i ułożyć kostki galaretki.Zalać gęstniejącym mlekiem.Wstawić do lodówki ma około 5 godzin.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż się chce posmakować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie ptasie mleczko grzechu warte jest :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj zjadłoby się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !