Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną jeśli jest potrzeba opłukać wodą a następnie pokroić. Żeberka pokroić na mniejsze kawałki włożyć do garnka razem z kapustą i pozostałymi składnikami i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Dobre żeberka nie są złe :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Damian19

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !