Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, pokroić w plasterki, włożyć do wywaru warzywnego i gotować około 15 minut. Następnie śmietanę wymieszać z mąka, dodać do zupy, zagotować. Przyprawić do smaku. Podawać z makaronem lub z ziemniakami. Posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię zupę pieczarkową :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam pieczarkową.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna zupka.... ja zawsze podaję z makaronem, tak lubimy najbardziej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !