Sposób przygotowania

żółtka oddzielić od białek,białka ubić na sztywno, roztopioną margarynę i pozostałe składniki zmiksować,dodać ubite białko,rozgrzać gofrownicę posmarować olejem i nakładać ciasto łyżką piec do zrumienienia się,podawać z bitą śmietaną lub cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    o jak ja je lubię;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Uwielbiam gofry.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    gofry są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    uwielbiam gofry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !