Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową obieramy z wąsów,gotujemy w osolonej wodzie,gdy jest miekka odcedzamy ja dodajemy masło i bułkę tartą i mięszamy.Szybko i smacznie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    już za nią tęsknię...
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja też taką lubię:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo lubię.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    bardzo lubię tak przygotowaną fasolkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !