Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w wodzie, odcisnąć. Cebulę drobno posiekać, zrumienić na maśle. Mięso wraz z bulką zemleć w maszynce, dodać jajko, śmietanę, cebulę, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Pomidory umyć, odciąć wierzchołki, wydrążyć. Napełnić przygotowanym nadzieniem, posypać serem, ułożyć na blaszce i zapiec w nagrzanym piekarniku. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na pomidorki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !