Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek z jajkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rzodkiewka 4 pęczki
natka pietruszki
olej 2 łyżki
sól do smaku
kalafior 1/2 ugotowany
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek z jajkiem

Rzodkiewki opłukać ,drobno pokroić,jajka pokroić w kostkę,połączyć z rzodkiewkami,dodać kalafior ugotowany podzielony na różyczki,wymieszać z olejem,posiekaną natką ,doprawić do smaku solą ,pieprzem i papryką śłodką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 25.06.2011 08:29
fajne
Iwona45 15.05.2011 09:18
pycha;]
Gosia32
Gosia32 27.02.2011 09:56
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak