Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka kroimy w kostkę, przyprawiamy solą pieprzem oraz chilli.

Pomarańcze sparzamy wrzątkiem a następnie kroimy w plastry takiej samej grubości jak kostka kurczaka.
Każdy plaster kroimy na 4 lub 6 części zależy od wielkości pomarańczy.

Na patyczki do szaszłyków nadziewamy na przemian kawałki kurczaka i pomarańczy, posypujemy tymiankiem i grillujemy kilka minut na mocno rozgrzanym grilli.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Prezentują się naprawdę pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    przecudowne szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !