Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić.
Bułkę pokroić w kostke,rozdrobniony czosnek podsmażyć na tłuszczu, dodać bułkę i też podsmażyć.
Do miski przekładamy fasolke i posypujemy grzankami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    takiego połączenie nie próbowałem!
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawe i apetyczne połączenie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    nigdy takiej nie jadlam :)
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo ciekawy przepis !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !