Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-pieczarkowa do kanapek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 5-6 szt.
majonez 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek 1-2 łyżki
olej 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-pieczarkowa do kanapek

Pieczarki umyć i pokroić w kosteczkę lub zetrzeć na grubej tarce. Usmażyć na oleju. Jajka rozgnieść widelcem, dodać pieczarki, posiekany szczypiorek i majonez. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na kromkach ciemnego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 28.01.2011 14:22
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak