Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i zarumienienić na oleju. Gdy sie podrumieni wlać wodę (ok 2 szklanki) oraz koncentrat pomidorowy i przyprawy do smaku. Pieczarki pokroić w plasterk,i dusić na oleju przez 10 minut i dodać do cebuli. Parówki pokrój w plasterki i wrzuć do sosu. Zagęścić mąką. Wyłożyć na talerze i posypać startym żółtym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Moje smaki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajne, niedrogie danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !