Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć w zimnej wodzie Odcisnąć i zmieszać z jajkami, startym czosnkiem, bułką tartą i przyprawami i miesem. Masę
starannie wyrobić i uformować z niej kotlety. Kotlety obtaczać w bułce tartej i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienienia z obu stron. ja podałam z warzywami na patelnie:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tradycyjne ale smaczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ładnie podane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marcin37

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    No tak nie ma jak tradycyjny mielony.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowite !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wspaniałe!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pysznie wygląda to danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    hanna992

    no pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !