Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka jako dodatek do mięsa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 5 szt
sól do smaku
cukier do smaku
majeranek do smaku
tłuszcz 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka jako dodatek do mięsa

Jabłka obrać,pokroić na połówki,a następnie włożyć na patelnię z tłuszczem,owoce osolić,posypać odrobiną cukru,majeranku,przykryć i kilka minut,do uzyskania należytej miękkości owoców,podaję sie do wieprzowiny lub drobiu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak