Sposób przygotowania

Margarynę roztopiłam z miodem i ostudziłam. Mąkę wymieszałam z cukrem i proszkiem do pieczenia.Wlałam margarynę i ubite jajko. Zagniotłam ciasto i podzielić na 2 części.

Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach.Piec w temperaturze 180ºC przez 15 - 20 minut. Drugie ciasto upiekłam tak samo.

Białka ubiłam z cukrem na sztywną pianę.Nia przerywając ubijania dodawałam po jednym żółtku. Mąkę wymieszną z proszkiem do pieczenia, wsypywałam do masy jajecznej i delikatnie mieszałam. Piekłam w formie takiej jak ciasto z miodem,wyłożonej papierem około 30 minut.

Przygotowałam budyń.Do gotującego się mleka wsypałam cappuccino i rozprowadzony,osłodzony budyń.Zagotowałam aż zgęstniał.Ostudziłam.Zmiksowałam az masłem i przełozyłam nim ciasto.

W tem sposób,że na spód ciasto miodowe,masa,biszkokpt,masa i ciasto miodowe.Na wierch polałam polewą czekoladową

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !