Sposób przygotowania

Polędwicę okroiłam w słupki.Obsypałam niewielką ilością soli ipierzu i obsmażyłam na patelni.Wsypałam zamrożona mieszanke warzyw chińskich.Przykryłam pokrywką i dusiłam na wolnym ogniu,uzupełniajac odparowany płyn.Gdy warzywa zmiekły,posypałam łyżeczką przyprawy i wlałam rozpuszczony w gorącej wodzie kocentrat pomidorowy.Poddusiłam i podałam z ryżem .

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    często przyrządzam mięso na sposób chiński, ale zazwyczaj jest to drób - koniecznie muszę wypróbować z wieprzowiną
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    takie jedzenie lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !