Sposób przygotowania

Ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę i chwilę pogotować w szklance wody, ostudzić. Następnie wlać maślankę, kwas ogórkowy, dodać koperek, śmietanę i dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i cukrem. Jajka obrać, pokroić na ćwiartki, położyć na talerze i zalać chłodnikiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na taką zupę jeżdżę do teściowej
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wiosenno- letni przysmak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super na lato

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !