Sposób przygotowania

Z fasolki poodcinać końcówki i przekroić ją na pół. Ugotować w lekko osolonej wodzie.
Kurki oczyścić, umyć pod bieżącą wodą.Cebulę pokroić w drobną kostkę, paprykę w słupki. Kurki wraz z cebulą usmażyć na patelni z łyżką masła. Dodać paprykę i pokrojony czosnek i jeszcze chwilę smażyć. Dodać fasolkę szparagową, pokrojoną natkę i wszystko dokładnie wymieszać. Sałatkę polać oliwą i octem balsamicznym, przyprawić solą i pieprzem. Dobrze wymieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    Fasolka i kurki - moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !