Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą i jabłkiem
2. Usmażyć na margarynie.
3. Cebule obrać, pokroić w piórka.
4. Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić. Dodać wątróbkę pokrojone w grubą kostkę jabłka i dusić 10 minut.
wątróbki z kurczaka | 1 kg |
cebula | 4 szt |
sól | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
majeranek | 1 łyżka |
bazylia | 1 łyżka |
jabłka | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: