Sposób przygotowania

1. Plastry schabu dokładnie płuczemy, osuszamy.
2. Każdy kawałek rozbijamy na cienki plaster i kładziemy po 1 łyżce lub 2 farszu.
3. Zwijamy i spinamy wykałaczkami
4. Smażymy na gorącym oleju z obu stron
5. Farsz kapustę kiszoną gotujemy do miękkości, drobno kroimy,dodajemy podsmażone pieczarki i cebule
6. Doprawiamy solą, pieprzem,curry,majerankiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Musi nieziemsko smakować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie nadziewane schabiki
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie nadziewane schabiki
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmmmmm;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !