Sposób przygotowania

Najpierw musimy umyć wszystkie mięsa w bulionie i ugotować , ale tylko 40 minut. Bułeczki kroimy w kostkę , 2 natki siekamy. Wyjmujemy mięsa i odstawiamy niech sobie przestygną , a my te kawałeczki bułeczek moczymy w 1\\2 l. bulionu i w między czasie mięso kroimy w kostkę , wymieszać z jajkami , natką , bułką . I tak oto powstałą masę przyprawiamy sola pieprzem . Szykujemy foremkę taką jak na keks nasmarować ją tłuszczem prószymy bułką tartą i pieczemy tak do 70 minut w 200 st. Na koniec dekorujemy pomidorkami tak jak chcemy , możemy poukładać na półmisku np razem z świeżą natką pietruszki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !