Sposób przygotowania

Ryż ugotować na sypko dodając kostki rosołowe. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła, usmażyć pokrojoną watróbkę, oprószoną pieprzem i obtoczoną w mące. Na pozostałym maśle, zrómienić posiekaną cebulę i pokrojone pieczarki, dusić okolo 10 minut. Następnie połączyć z wątróbką, podlać odrobiną wody, przyprawić do smaku, zagotować. Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    nigdy nie robiłem wątróbki z pieczarkami, muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż jest wielbicielem takiej wątróbki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    umm... piękne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !