Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwoną fasolą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por 1 szt
jabłko 1 szt
marchew 2 szt
ogórki kiszone 3 szt
szczypiorek 1 lyzka
majonez 4 lyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwoną fasolą

Por drobno posiekać , wymieszać z odrobiną soli. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do salaterki, dodać odcedzoną z zalewy fasolę, posiekany szczypiorek, połączyć z majonezem, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać do sosów i mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 26.06.2013 11:33
Lubię takie surówki.
gacopierz23 22.09.2012 20:57
piękna
Kas2 16.09.2012 22:12
wygląda apetycznie
Iwusia 11.03.2012 21:59
wygląda bardzo smacznie
Motorek 13.01.2012 18:04
pycha
Iwona51
Iwona51 17.12.2011 09:57
smaczna
mirosława4 21.03.2011 22:06
pyszna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak