Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta 50 dkg
pieczarki 6 sztuk
keczup 5 łyżek
przecier z suszonych śliwek 3 łyżki
natka pietruszki 1/2 pęczka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej z pieczarkami

Pokrojone i podduszone pieczarki dodać do pokrojonej kapusty, wymieszać z keczupem, przecierem śliwkowym i posiekaną natką. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 12.01.2012 20:16
bardzo dobra
mirosława4 11.10.2011 16:11
ciekawe połączenie
Iwona51
Iwona51 28.01.2011 00:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak