Sposób przygotowania

Łyżkę oliwy rozgrzać na patelni, zeszklić posiekaną cebulę. Następnie, dodać pokrojone pieczarki i dusić okolo 10 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Cukinię obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach, wymieszać z jajkami, mąką i solą. Na rozgrzanym maśle, smażyć niezbyt grube omlety. Na każdy położyć podsmażone pieczarki, złożyć na pół. Podawać zaraz po przygotowaniu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    ciekawe połączenie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna wersja
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajnie połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !