Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z cebuli po marynarsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 500 g
keczup 100 g
sardynki 1/2 puszki
natka pietruszki do smaku
gałka musztardowa do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cebuli po marynarsku

Cebulę obrać,opłukać,pokroić w cząstki ,sparzyć wrzącą wodą,odcedzić,połączyć z keczupem,rozdrobnionymi sardynkami,posiekaną natką pietruszki,doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 17.03.2011 09:10
Jeszcze takiej nie robiłam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak