Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi kurczaka z miodową glazurą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Pierść z kurczaka 1 kg
masło 1/4 kostki
miód 60 ml
sos barbecue 60 ml
murtarda 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi kurczaka z miodową glazurą

Na każdej piersi zrobić po kilka nacięć. Rozetrzeć masło, miód, sos i musztardę. Posmarować jedną stronę piersi, zawinąć je w folię aluminiową i odstawić na kilka minut do lodówki. Kurczaka pieczemy na ruszczcie, smarując resztą marynaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 08.07.2012 12:07
super
Edyta31 05.08.2011 23:48
w takim połączeniu jeszcze nie próbowałam, ale musi być pyszne :)
Motorek 01.06.2011 10:32
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak