Sposób przygotowania

1. Do wody wrzucam liście laurowe i ziele angielskie, czekam aż się zagotuje.
2. Kroimy w kostkę boczek podsmażamy.
3. Dodajemy podsmażony boczek do zupy.
4. Rozrabiamy barszcz biały dodajemy śmietanę, roztrzepujemy, dodajemy do zupy, dodajemy majeranek.
5. Kawałki kiełbasy wrzucamy do zupy, kawałek kiełbasy kroimy w kostkę dobrze podsmażamy dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę.
6. Dodajemy kiełbasę podsmażoną do zupy i gotujemy, najlepsza jest jak się "przegryzie".

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pysznie wygląda, aż chce się zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    wspaniałe mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !