Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowane grzyby

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

grzyby leśne 20 dag
jaja 1-2 szt
sól 1 szczypta
Bułka tarta klasyczna Prymat 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: panierowane grzyby

1. grzyby (mogą to być kanie, prawdziwki, podgrzybki, pieczarki) moczmy w roztrzepanym mleku z solą lub Vegetą
2. obtaczamy w bułce tartej
3. smażymy na rozgrzanym oleju

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 27.01.2011 16:38
trzeba wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak