Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa selerowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

selery pokroić 50 g
śmietana 10 g
tłuszcz 10 g
warzywa 75 g

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa selerowa

Warzywa oczyścić, opłukać, ugotować. Wywar odcedzić. Selery ugotować w części wywaru, przetrzeć. Przygotowany przecier selerowy rozprowadzić w wywarze, zagotować. Połączyć z rozmieszaną z mąką śmietaną, zagotować. Dodać masło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak