Sposób przygotowania

1. Piersi z kurczaka kroimy w kostkę .
2. W misce mieszamy oliwę i przyprawy .Mięso wkładamy do marynaty i chłodzimy w lodówce 1 godzinę .
3. Po tym czasie nabijamy odsączone mięso na drewniane szpadki i smażymy na rozgrzanym oleju przez 15 minut .
4. Obracamy by się dobrze usmażyły podlewając od czasu do czasu pozostała marynata . Podajemy z surówką lub dowolnym sosem majonezowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pomysłowe;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    teresa18

    kurczak i curry to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ten przepis można zaadoptować na sezon grillowy?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    jak dla mnie to bomba
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    dla mnie też bomba
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !