Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie z odrobiną cukru. Mięso posypac solą i pieprzem, usmażyć na patelni bez tłuszczu i posypać papryka.
Brukselkę polać oliwą z oliwek, lekko skropić sokiem z cytryny i posypać zielenina.
SMACZNEGO

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !