Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

indyk z brukselką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z indyka 120 g
brukselka
cukier
sól
oliw z oliwek 1 łyżka
sok z cytryny
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: indyk z brukselką

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie z odrobiną cukru. Mięso posypac solą i pieprzem, usmażyć na patelni bez tłuszczu i posypać papryka.
Brukselkę polać oliwą z oliwek, lekko skropić sokiem z cytryny i posypać zielenina.
SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 29.04.2011 16:51
ciekawe
Olaa 11.02.2011 11:07
lubię
novita26 03.02.2011 11:25
super
novita26 01.02.2011 08:10
super
jolita 29.01.2011 08:13
fajny przepis
novita26 29.01.2011 08:00
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak