Sposób przygotowania

Twaróg, mascarpone cukierwaniliowy i żółtka utrzyj. Kawę zalej 50ml gorącej wody żeby się rozpuściła. póżniej trzeba kawe schłodzić. Można lecz nie trzeba wymmieszac kawe zz odrobina alkoholu.Biszkopty połam na kawałeczki (możesz 4 zostawic na wierzch). 1/2 umieść w 4 pucharkach skrop kawą biszkopty.Przykryj 1/2 musem z serów posyp owocami a później ułóż kolejna warstwe wszystkiego od początku. na koniec posyp kakao i posyp reszta owoców można na wierzch dac biszkopty które zostały.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię tiramisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !