Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

natka pietruszki 4 gałązki
sól
musztarda 2 łyżki
majonez 2 łyżki
ogórek zielony 1 szt
sałata 1 szt
wędlina 15 dag
jajko ugotowane na twardo 7 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Ściąć czubki jaj, usunąć żółtka. Wędlinę, odcięte czubki jaj, żółtka, pietruszkę posiekać przyprawić, wymieszać. Napełnić białka. Jajka umieścić na wydrążonych plastrach ogórka i sałacie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak