Sposób przygotowania

cebule pieczarki i marchewke kroimy wrzucamy na patelnie i dusimy w między czasie gorujemy ryż i przygotowujemy liście kapusty kazdy liść odrywamy myjemy i ścinamy grubszą część farsz doprawiamy solą i pieprzem i łaczymy z ryżem
na liście kapusty kładziemy farsz i zwijamy nasze gołabki oczywiście najlepiejn obwiązac je nitka gołabki lekko obsmażamy z każdej strony i dusimy pod przykryciem az liście kapusty beda miekkie

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    Świetny pomysł na gołąbki! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anita21

    i bardzo smakowity :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !