Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Budyń orzechowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy mielone 8 łyżek
cukier 6 łyżek
jajko 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Budyń orzechowy

Żółtka utrzeć z cukrem ,dodać ubitą pianę z białek,dodać orzechy i wymieszać dokładnie ,przełożyć do foremki i zagotować ,podawać z owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAR3STA 21.02.2011 15:45
lubię budynie;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak