Sposób przygotowania

Filety podzielić na kawałki i usmażyć.Cebulę pokroić na talarki i zeszklić na oleju.Następnie wlać szklankę wody i dodać koncentrat.Zagotować.Do rondelka wlać szklankę wody,ocet,dodać liście laurowe,ziele angielskie,doprawić solą,vegeta i pieprzem.Zagotować.Dwie zalewy połączyć,zagotować i ostudzić.Zimną zalewą przekładać rybę.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Fantastyczna!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !