Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. dodać potarte jabłka, olejek i żelatynę (rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody). Wymieszać, wyłożyć na herbatniki do tortownicy. Zalać stygnącą galaretką

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobny deser z jabłek oraz bananów :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne ciacho
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    aż ślinka cieknie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczny przepisik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !