Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwony kisiel

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

truskawki 100g
agrest 100g
rabarbar 1 łodyga
cukier waniliowy 1 torebeczka
mączka ziemniaczana 2 łyżki
miód

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwony kisiel

Owoce zagotowujemy w 1/2 l wody (rabarbar wcześniej kroimy). Kisiel wiążemy mąką ziemniaczaną i odstawiamy w chłodne miejsce. Przed podaniem dodajemy miód i cukier waniliowy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 24.04.2011 12:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak